top of page

ELHATÁROLÓDUNK FICO VISSZATÉRÉSI KÍSÉRLETÉTŐL

Bár a járványhelyzet kezelésében a kormány bőven követ el hibákat, úgy véljük, a helyzet rendezését a legkisebb mértékben sem javítaná, ha engednénk a SMER hatalomátvételi kísérletének. Nem feledkezhetünk meg a Szlovákiából korrupt maffiaállamot építő SMER-SNS-Híd kormány bűneiről, sőt, a mihamarabbi és minél szélesebb körű felelősségre vonást sürgetjük.




Arra kérjük szimpatizánsainkat és az igazság végső győzelmében még hinni tudókat, hogy ne írják alá a SMER és a HLAS által indított előrehozott választásokat sürgető referendumot! Mondjunk ezzel hangosan nemet a bűnszövetkezetekre, a korrupt bíróságokra, a tétlen speciális ügyészségre, az üres állami tartalékokra, a maffiával cimboráló politikai bűnözőkre, az államkassza szétlopására, az újságírók fenyegetésére és életének kioltására, a pozíciókkal való visszaélésre, az elherdált euró milliókra, a felfoghatatlan hazugságokra, képmutatásra, a választók megvezetésére.

A referendumot kezdeményező korábbi kormánypárti politikusok nem a választók érdekében cselekszenek, hanem a NAKA nyomozói elől menekülnek.

15 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page